Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig dialog



- Hej, sa Livet
- Hej på dig du, svarade Döden
- Ska vi leka?
- Visst!
- Med vaddå?
- Med människodockorna så klart!
- Vi bygger ett hus åt dem, sa Livet
- Ett svart, tyckte Döden
- Nej, ett vitt, inflikade Livet!
- Ett randigt, föreslog Döden
- Hellre ett prickigt eller blommigt, sa Livet
- Aldrig, hävdade Döden
- Rutigt då?
- Okej!
- Jag vill leka med henne, sa Döden
- Jag med honom, svarade Livet
- Nej förresten, vi byter trotsade Döden
- Varför då? undrade Livet
- Därför att jag bestämmer, skrällde Döden
- Inte så länge jag lever, sa Livet
- Om det beslutar inte du, sa Döden
- Jag ger mig aldrig, svarade Livet!




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 11:12



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Hoppas innerligt att det stämmer! =)
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg