Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-09-25)


Kruxigt

Om det var annorlunda
kunde jag lära dig
älska Winnerbäck
och
vi kunde dricka
Dunkel
och stänka
sälta
i all beska.

Men sånt går inte nu
för jag är jag
och du är du.

Kruxigt.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-25 15:04



Bookmark and Share


  dead_prez
haha, ja, förjävligt. du skriver bra.
2009-09-30

  noname_realmind
"dricka
Dunkel
och stänka
sälta
i all beska"

ha ha, härligt...
en kul och klurig en denna :))
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn