Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal redigerad dikt som jag vill spara:)


Grönt solsken

Kom, se mig,
ta mig i dina armar!
Viska de ömma ord.
Mitt hjärta blöder,
längtar efter dem.

Ser du inte,
att jag är här, längtande?
Gråter dessa salta tårar.
Bittra, sorgsna.
Vill inget hellre.

Smider digra planer.
Kanske, kanske kan
jag slippa detta.
Slippa detta tomma
kärleksnäste, fyllt av
rädsla.
Fyllt av sorger och av hat,
av en mördande granat.

Vill bort från
denna krigszon,
vill se kärlek spira,
slå sina lömska törn
om min kropp.

Blöder av hjärtats lust.
Gömd bland täcken
Vävda av grönt solsken.




Fri vers av Soleii
Läst 269 gånger
Publicerad 2009-09-25 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii