Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens ögon

nattens ögon
ifrågasätter
dagens

bearbetar tidlöst
trassliga trådar

tangerar vad
vaket sinne
vägrar se

innanför
slutna ögonlock
öppnar sig vägen

vid uppvaknandet
hinner hastigt
vakthavande
verklighetsförvaltare
ikapp skeendet






Fri vers av Anders P VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-25 22:28



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Så sann ... log åt "hastigt vakthavande verklighetsförvaltare". Fyndigt.
2009-09-26

  peter markurth
gillar denna..
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP