Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ju rent förbannat..........

Nu flyttar vi - 150 meter närmare kyrkogården längs byvägen, precis som man bör i vår (eller i varje fall min) ålder. Allt börjar komma på plats, böckerna står där de skall, den sargade, uppgrävda tomten börjar grönska av nysått gräs, ack ja, en sådan fridfull glädje.
Då upptäcker man att det tar minst två veckor för att få tillgång till nätet när telefonen ändrar adress!!!!!!!! Två veckors nödtvungen avhållsamhet - vad i helvete är det här?? Skall det komma en installatör i skärmmössa trampande på velociped som på min barndoms tid??
Nu vet ni varför det kanske inte kommer att höras ett knäpp från mig under de närmaste veckorna - men jag kommer tillbaka, lite på det.
Eder mest förbundne
Papillon




Övriga genrer av papillon
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-25 23:42



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Den tekniska utvecklingen är minst sagt "lynnig" man vet aldrig varthän den barkar...hrmmm, det kanske är tur det!
(men den här gången slutade det dock väl) Tack och lov för det!!!!!
2009-10-15

  halmstrå
Man fattar ju något av det där med att hålla folket under herrans tukt och befallning. Se till att låta pöbelhopen vänta, underdånigt skrapa med foten och helt maktlöst fösas omkring som tallös boskap.
Men... pån igen när han kommer du!!! (skärmmössan menade jag ju inte, men nån kan du väl ge dig på?!)
2009-09-27

  Nanna X
lycka till med flytten!
2009-09-26

  vera gade VIP
Frustrationen breder sig över landet...och vilken höstskörd vi förväntar oss vecka 42!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

papillon