Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndag

regnet strilade följsamt mot rutan
bildade små strömmar längs torkarblad och lister
men jag behöll allt för mig själv
sa ingenting
sa ingenting alls




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-26 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje