Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det korta mötets erotiska ögonblick

så stundar en äkta sekund
välbefinnandes klimax
ett leende på läppar
som strålar sexighet
mötet med blicken centrerad
på upplevelens hjärta
ej konstlat eller fejkat uppgjort
pilen träffar rätt
mitt i ovisshetens bubbla
just denna rätta ögonblicksstund




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-26 15:07



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Sådana ögonblicksstunder är rent "magiska under"!!! Snyggt vännen:-)
2009-09-26

  peter markurth
mysig
2009-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Man väljer sällan ögonblicken.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP