Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva!

Nu sitter jag här igen,

skriver allt som fascinerar mig,

 

jag skriver om framtiden,

om mörkerrädsla,

om älskade vänner

och vallmo kinder.

 

Nu sitter jag här igen,

och bara skriver,

skriver,

skriver,

skriver,

 

jag vet inte vad jag ska skriva

men det måste vara något viktigt,

 

för jag skriver ju.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-10-12 20:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här lilla barnsliga, påminner mig lite om Astrid Lindgren faktiskt. Det är kul med sådana här dikter också då deras värde kan vara helt ouppskattat av många. Det kan ibland vara bra med enkelhet som i sig själv vränger och vrider, komplicerar. Hihi..bra!
2005-10-14

  kärleksbarn
tufft :) och helt rätt!
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema