Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens röster.

Hon satt tyst och

 

grät.

 

Hon hörde röster i natten,

 

 

 

 

            du är ensam...

                      du är ensam...

       du är ensam...

 

 

 

 

Hon sitter tyst och

 

gråter.

 

hon är aldrig ensam.

 

 

 

 

Hon hör natten,

 

 

 

hennes andetag,


alla andetag,


fruktans andetag,

 

 

 

 

 

 

Hon hör nattens

 

 

tårar.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-10-12 20:24



Bookmark and Share


  LillSara
Alltså glömmde att sätta betyg :)
2005-10-12

  LillSara
Jag tycker den var bra.. Väldigt bra till och med ;) Men det där "symfoni!" i slutet fick det att gå från super till mindre bra. :) HÅll det på en ledd annars blir det snurrigt :)
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema