Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skimmer

tiden avslutades
någon gång när vi
började det andra,

skimret dansade nästan
hektiskt
inte alls som
när kärleken var
annorlunda

vingslagen rev upp
de glimrande känslorna som
så lugnt hade börjat slumra,
men dansen bjöd
på ett löfte
om flykt eller
en annan tid

bitar fattades både
inuti och utanpå,
men ibland skymtade
vi
fram

skygga glimtar

av tiden
som dansade för att
musiken fortfarande
hördes




Fri vers av blomsternätter
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-27 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det flyter på, stötvis, som en dröm, vilket ger inlevelse till stämningen.
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter