Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DET ÄR SÅ JÄVLA KÖRT.


Ett jordvarv i ensamhet.

såg en vit snöflinga
- förstod att vintern var nära.

såg en grön blomma
- förstod att våren var nära.

såg en gul sol
- förstod att sommaren var nära.

såg ett rött löv
- förstod att hösten var nära.

såg ett grått hår
- förstod att döden var nära.




Fri vers av Brynolf
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf