Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gick det till och vad hände sedan ... ?


Vi tar det från början igen

... Jag vet bättre än du

om vad du tror att du vet

och till på köpet

är det dessutom fel.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 08:06



Bookmark and Share


  Miss Mod
Absolut, så är det verkligen, för mig också och mot alla, bravo vildand.
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real