Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då sved det verkligen till i min kalvskalle.


Hoppsan !!




Jag kommenterade en text
som för mig var humoristisk
... jag njöt !!

Men se denna storslagna poet
blev inte bara sur han blev rent
av så heligt förbannad att han
skrev till mig att jag var
... ja ett riktigt okunnigt
nöt.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-28 10:55



Bookmark and Share


  Miss Mod
...men var inte det en komplimang? kära syster.
2009-10-03

  Catharina Edin VIP
Va! Berätta mer! Ingen acceptabel stil, nej.
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real