Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leta för helvete inte på fel ställe

Leta för helvete inte på fel ställe

Jag står ju här,

tro inte på något annat än det jag FAKTISKT säger

Tolka inte sönder mina meningar rakt in i fördärvet,
vi kommer inte hitta ut i vår labyrint om vi snårar in
oss bland alla stavelser och ordlekar.

HÄR OCH NU! står vi, nakna inför varandra, låt
oss pressa in oss i världen, fylld av ömsesidig förståelse.

Om jag säger bu, menar jag inte bä..
Ekvationen är faktiskt oerhört simpel.

Så lyft inte på filtar och kuddar, flytta inte på möblerna
rör inte runt i grytan och du behöver inte titta under mattan.

För jag står ju framför dig...Helt naken och okonstlad.
Titta på mig, hör mig...känn mig!...Jag är helt enkelt just
det du letade efter...så

Leta för helvete inte på fel ställe.

Jag står ju här!




Fri vers av Max Poisé
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-28 12:13



Bookmark and Share


  DominiQueen
Labyrinten - den omtalade labyrinten
på krogen är en klysha: "Går Du ofta här?" :-)
2018-09-05

  DominiQueen
Så vackert och kraftfullt. En vågad text.
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé