Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är vi SEX miljarder...


Onanera mera, så blir vi inte flera...

Onanera mera
så blir vi inte flera

för snart står vi i kö
i väntan på att kunna dö

prioritera bort all kärlek
för då slipper du hjärtesvek

för snart är bigamister
våra levnadsoptimister

låt jorden gå under
av människans fatala blunder

att inte inse faktum
att snart får vi inte rum

vi måste uppfinna ännu en jord
och kunna dela maten på våra bord

för platsen krymper som en nittiograderstvätt
då är frågan om vaccin är något som är rätt

för leva vill ju de flesta i många år
och rädda oss själva genom andras blödande sår

livegenheten växer likt överbefolkning
fattigdom, girighet och urholkning

platsbrist blir nu snart i var mans hem
så ta nu ansvar över din egen lem

onanera mera
så blir vi inte flera...

:-)




Fri vers av Max Poisé
Läst 391 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-09-28 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fullträff
2009-09-30

  dead_prez
Äh, man får ju hår i händerna av onani. Modernatur tar nog hand om problemet med en pandemi eller något i den stilen. Bra text.
2009-09-28

    Max Poisé
Skaffar barn som alla andra :-)
2009-09-28

  Dominic Kingstone
Så jävla sant! grym text!
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé