Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reklam


Utställning!


Välkommen att besöka min första utställning!

Teckningarna är från 2005 om jag minns rätt och har tyvärr fått slagsida som du gärna får hjälpa mig att åtgärda. Nog för att jag är vänsterorienterad...

Ha så trevligt!

Karin




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 00:42



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Oj, det låter inte bra! Själv kan jag gå rakt in på en viss bild utan problem.
Usch, vad har jag nu gjort för fel? Hoppas någon annan kan hjälpa mig att rätta till det hela.
2009-09-29

  Carola Zettergren
:) Har kikat, men det är något knövvel med sidan för jag måste gå in på dina utställningar från början så att säga, varje gång...
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP