Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som längtar


Snabba blickar, skygga möten
Förstulna leenden vid morgonfikat
Insinuationer, gliringar och bitterljuv ironi
I det fördolda när vi varandras suktan
Vi är de som vill ha mer färg, bestiga allt högre berg
Vill skratta fast vi gråter, de som ständigt kommer åter

Era ögon speglar mina - i dem ser jag mig själv
Vi delar samma drömmar, flummiga fantasier
Bär på samma rädslor och döljer våra manier
Vi är de som längtar – alltid någon annanstans
Vi är de som ser, ger och ber om passioner

De som alltid kommer att längta – oavsett…








Fri vers av Carola Jeryd
Läst 500 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-29 15:37



Bookmark and Share


    Jan Cederlöf
O, så skönt.Längtan är en stark kraft, vilka vore vi utan den...
2009-10-25

    Trast
Stark känsla.
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för