Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solipsism

Kära

när vi har det
som allra bäst

kan jag ibland
få för mig
att du är
en projektion

som bara finns
i min fantasi




Fri vers av Anders P VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 22:49



Bookmark and Share


  Roger VIP
Läser förundrat och igenkännande
Så kort och enkelt sätter du ord
på det jag skulle få använda en hel
bok till
2009-09-30

  kath
... och vi räds dess försvinnande ... du fångar det
2009-09-30

  Per Rydberg
Visst är det så, vissa stunder är svåra att förstå; kanske är de bara till för att leva, inte att fundera över!
2009-09-30

    ej medlem längre
Så... Det är väl gott så. Vem kan bevisa motsatsen?
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP