Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där med distans...


Nu så nära....

 

 

 

Du vet att vi finns där
och jag
med saknad
älskad av dig
och du är allt men
med rymd i mellan
står jag här

nu så nära med kärlek


Det du har har du
och jag med
hoppet om livet och
inget slut
öppen är min dörr
till vägen
och du väntar
mig nu

nu så nära med kärleken


Dessa ord är från min
 andedräkt
mina drömmar runt dina
 i kropp och själ
och det jag minns
finns här
och jag är i din

nu så nära med kärleken


Allt vi ska finna finns
i orden
dem vi ger tar
aldrig slut i
avstånd tid  eller evighet
inget har hänt
men vi har
allt vi  minns

nu så nära med kärleken




Fri vers av Gryft
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-30 13:38



Bookmark and Share


  Havsbris
ojojoj

det rörde och berörde
mig rak i hjärtat,
om du visste hur dina
rader speglar mina
känslor...

Otroligt hur man i
slutet är så lika som
människor eller djur,
oberoende på ras,
färg eller allt annat
som ondska har som
orsak för att leva!

Kärleken kan allt
vinna över; hinder och
gränser; avståndet
finns inte, chimär i våra
hjärnor, men är hjärtat
oavsett man ska följa
om ren och sann!!!

Finns inte lång borta eller
avståndet, om du vill är
du redan var du vill...

TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Behövde bekräftelse
och fick dina ord...

BRAVO!!!!!!!!!!!!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft