Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till den som söker

söker du mening?

i ögonblick då
marken talar
till dina fotsulor

och himlen
smeker dig
på kinden

vet du




Fri vers av Anders P VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-30 13:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag applåderar i frenesi
denna vackra kloka poesi
och tack för bokmärket
2009-10-02

  Vind
Närvaro, jordning...
2009-10-02

  mikael ejdemyr VIP
En liten pojke frågade mig allvarsamt var himlen började. Jag tittade upp. Och jag tittade ner. Och hittade ingen gräns förrän vid marken. Så jag sa: Den börjar här nere, du går i himlen. Vi log mot varandra vid denna upptäckt. Och han tog några luftiga kliv.
2009-10-01

    ej medlem längre
ja... då vet man!
2009-09-30

  Night Soul Woman
Aaah en djup tanke ~ hjärtligt tack för läsningen!*applåd*och*bokmärkes*
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP