Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lokalt

orkanen tvinnar sig styv
solen sjunker sitt sista leende
vitare än snön
isen dyvlar sig hårdare nu 
om granithimlens blyinfattade moln 
överallt vet ingen
 annan än frost




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-01 15:10



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Orkanen känns
2009-10-02

  Anita Hanssen VIP
Underbar
2009-10-02

  aol
frostkall fin poesi underbar vännen.
2009-10-01

  Catharina Edin
Hårt, kallt och Vackert!
2009-10-01

  Eva Langrath VIP
Frosten känns ända in i benmärgen när ovädret drar fram
2009-10-01

  Måna N. Berger
Iskallt ordmåleri, styvt som permafrost! Snyggt!
2009-10-01

  Ulf Lagerholm
ja här var det blåkallt, tundra och permafrusna känslor, inga öppningar i isen så långt ögat når, jo så kan det uppenbarligen kännas, jag ryser av bara tanken, positivt att raderna blev skrivna, en slags värme i sig, ändå
2009-10-01

  Gunnel André VIP
Carola är tillbaka på spåret. Vackert!
2009-10-01

  Lili Samuelsson VIP
wow, det här är kallt, som fruset landskap, skönt beskrivet
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren