Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud älskar oss inte

 

 

Trots att vi är något,

 

eller...

 

Tack vare att vi är något,

 

utan...

 

Bara därför att...

 

...Vi är.




Fri vers av Hawk
Läst 278 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-03 17:09



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Fin tanke... Och det är nog just så det är...
2012-09-22

    Sven-Erik Sköld
Och därför att Han skapat oss till Sina avbilder/barn.. Barn som gått vilse, gått hemifrån, och som Han söker kontakt med och vill rädda. Tack för Din fina dikt!
2009-10-04

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Just därför :))
2009-10-03

    ej medlem längre
Sunt att tänka så där.. som ett ordspråk nästan..
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk