Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollställda

 

 

Nollställda ansikten möta nollställda,

andra, likställda miner.

Ja, möta är väl ändå att ta i!

Ity, de kunna icke mötas,

dessa nollställda, de som nollställer.

Deras världar riskerar då att...

Falla sönder...

...fasaden kunna spricka, rämna.

När yta möter djup...

Faller dessas värld

och de blir till intet




Fri vers av Hawk
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vet inte om jag tolka rätt men.. lika barn leka bäst !
Intressant text!
2009-10-20

  etthjärtaäralltidrött
Väl talat!
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk