Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett liv utan dig är för mig som att andas utan luft


med eller utan dig


"vem är jag att säga att du kunde älskat mig bättre,
vem är jag att säga att vi kunde varit närmare,
och vem är jag att säga att jag var för bra för dig"




livet kommer nog gå vidare nu,
med eller utan dig.
jag kommer ändå hoppas på det första,
men jag vet att du kanske inte ser
att jag faktist fortfarande vill ha dig.

jag kommer försöka få mitt liv
att gå i rätt spår igen.
jag hade behövt din hjälp med det,
men som läget är nu
så vet jag att jag får klara mig själv.




"vi kommer gå vidare nu,
med eller utan varandra.
men du ska veta att jag alltid,
och jag menar verkligen alltid,
kommer finnas här för dig"




Fri vers av elinmaria
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fängslande rader (:
2009-10-01

    ej medlem längre
fängslande rader (:
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria