Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-10-02)


Halvvägs

Halvvägs
tillbaka är vi
när du nu textar
PoK
o sänder mig
Gonatt
innan bädden.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-02 15:20



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Innan sömnen bleka vinge når ens
ögonlock
dansar sövda helgon sin dans kring
världens tak
I försmådd längtan lever vi in
drömska tillfälligheter

sedan somnar vi in
och vaknar in i landet bortom ovan
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn