Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lindansarstegen

 

idag väcker
klarsynen alla
insikterna alla instinkterna till liv
där
djupet
bråddjupt så hisnande


lindansarstegen
balanserar instinkterna
jonglerar insikterna
mörkerdjup bottenlöst
klarsynen
leder ljuset

 




Fri vers av Andasin
Läst 731 gånger
Publicerad 2005-10-13 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin