Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soundrack of a brustet hjärta.

jag gick sönder
och jag lagade mig själv igen
var det här belöningen?
att se dig stå och håna mig
vid mållinjen
du flickar iväg en cigarett
och säger
baby, nu går vi hem
men du är inte rätt
det finns någon annan
jag vet inte vem
men jag ska hitta personen
som får mitt hjärta att sjunga
något annat än blues.





Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-03 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå