Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och i havet dansar delfinerna


med små steg
dansar jag framför havet

där bland friska vindar lyssnar jag
på måsars skrik och havsmusik
den som också delfinerna
dansar till

andra kvällar
lyssnar jag däremot

utan vind

på högtalarmusik
medan delar av familjen
badar i kolorerat sötvatten
kryddat med en badkula
i form av en delfin

men jag dansar inte




inte alltid




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-10-15 08:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snygg. väva in upplevelser av naturen, näst intill andlig upplevelse tillsammans med familjelivet som ibland men inte alltid blir en andlig upplevelse som en att dansa till musiken ur högtalarna. snygg
2005-10-15

  kath
nej, vi dansar inte alltid, dina ord tar tag i mig och jag vilar en stund i dem ... tack
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP