Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök inte lura oss


Försök inte få oss att tro
på dina lögner
Vi ser tydligt
att du blinkar bort dina
problem
och att du suckar tungt

när du tror att vi
inte är där;
vi brukar stå kring hörnet
vid din kontorsbubbla
Vi vet att du inte
är som du ska

Så lura oss inte, vi
är smartare är du tror
eller vill tro
Annars hade nog inte
ditt undermedvetna valt oss
till dina lärlingar

Du är inte som du ska
men du vill inte oroa oss
Problemet är att vi vet
att du gömmer dig i skammen
Du måste lära dig att andas ut
Lögnare




Fri vers av Taurus
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus