Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i takt med tiden

Samtidens sårbara
spetskompetens
visar sig vidvinklat
varsebliven via
trendkänsliga tentakler

fotograferade
ögonblick som
färskvara
som sköldar mot
skiten och förfallet

möglet som mejslar sig
omutbart igenom
minsta spricka i
den glatta ytan

vi vet redan innan
supermakterna
nyttjat sitt veto
vi skapar trenderna
för att vara i stånd
att följa dem innan
de blivit traditioner

och planeten
förefaller snurra
runt vår axel
ännu en liten stund




Fri vers av Anders P VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 06:44



Bookmark and Share


  Knickedick
"och planeten
förefaller snurra
runt vår axel
ännu en liten stund"

Ingen ödmjuhet från människan att vi är bara hyregäster i universum, som egentligen klarar sig oss förrutan inte

Jättebäst, jag älskar alliterationerna
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP