Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivövning med de givna orden "Maktbegär" Kravatt" och "Tokigt". Vid poetträffen på Southside igår kväll


kapten mörkar

kapten Råsop
mörkar igen
kapten mörkar
sitt maktbegär
och sina dunkla
avsikter

mörkermännen
bidar sin tid
vilar i frid
alltmedan
kaptens kravatt
tokigt knuten

förråder planen




Fri vers av Anders P VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP