Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sebastian


avslappnad vände han sig inåt
försökte se det otydliga

i en värld av eld
fanns ingen skugga

bara frustration




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-10-14 09:56



Bookmark and Share


  kath
här känner jag janusansiktet tydligt ....

att avslappnad vända sig inåt till en värld av eld.... två motsatser som skall mötas ..... .... här kommer det fram tydligt ... och vi måste kanske vara just avslappnade för att våga se inåt till detta hav av eld, för att inte uppslukas ...

din bild i galleriet och texten matchar varandra perfekt ...........snyggt
2005-10-14

  Daniel_78 VIP
denna blev mer effektful när man sett tillhörande målning,
speciellt eld associationen
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP