Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att läsa dig


Du är en sådan
som är lite för stängd
ibland
som bara berättar vad
du godkänt dig att
dela

En sådan som blundar
fastän du ser mig
tydligt
som har fyllt igen din blick
med genomskinligt cement, en
mur

En stängd som inte
vill ge av snubblande
misstag
Du vill vara svårläst, men
du råkar ha lite fel
Ibland




Fri vers av Taurus
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-06 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus