Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte förstå.

Min far sa en gång till mig:

Du borde förstå och se sanningen nu.

En kvinna sa till mig:

Du måste se inåt så hittar du svaren.

Min bror sa till mig:

Här finns andra som tänker som oss.

Min morfar sa till mig:

Din bror förstår så väl.

men aldrig har jag varit så förvirrad som när

en man sa till mig:

Du måste öppna ögonen och se.





Fri vers av Marriz
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 14:58



Bookmark and Share


  Hermonius
Det är sant, vi bevandrar denna jord med ögonen halvöppna (om ens det) hela tiden...
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz