Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur du fick mig att älska dig.





Det var inte min omättliga kärlek för mig själv

som fick mig att älska tanken av dig.


(...jo jag vet...

...När jag sjunger med...)


Men tanken på dig föll när jag förstod

Du är allt som jag inte är.

Du var allt som jag inte var.




Fri vers av Marriz
Läst 166 gånger
Publicerad 2009-10-06 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz