Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vän

Sluta! Mata mig snälla du

Jag har precis fått nog

av dina historier och olyckliga kärlekar

 

Du kommer alltid till mig

gråtande klagande kommer du

Det handlar om kärlek

och om att förlora

 

Och varje man som du gråtande berättar om

var ämnad för mig

men det enda jag får uppleva

är att torka dina tårar då och nu

 

Jag är utled på alla dina sorgliga berättelser

och detaljerna står mig upp i halsen

 

Ibland var du full

och andra gånger nästan död

men det hindrade dig aldrig

från att knulla dig fram

 

Varje man som du älskade

och sedermera lockade ner i din säng

Knullade med och grät över

var en Drömprins för mig

 

Jag älskade dem också

trots att jag aldrig ens fick en kyss

Men du var tvungen att ta allt

utan att komma ihåg någonting

 

Allt du gav till mig

var trista historier och tårar att torka

Jag vaknade varje natt

skrikande ut din fasa

Du var aldrig nykter

ofta nästan död

kom inte ihåg någonting

 

Allt som jag levde för

var det du kunde berätta

små söta detaljer

som du alltid glömde

 

Du berättade aldrig någonting

 




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-10-14 11:40



Bookmark and Share


  Charly
Gör dig av med denna vän fortare än kvickt! Du skriver jättebra! Man fångas med och man blir förbannad på din väninna, Man förstår och det är väl det du vill förmedla?
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén