Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetad version


skarpa lägen

ännu en gång
på nåder
accepterade
anspråk

du misshushållar
med vår vänskap

skarpa lägen
var alltid
din vardag




Fri vers av Anders P VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP