Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 12 oktober är det 10 år sedan syndikalisten Björn Söderberg attackerades i sitt hem och mördades av nazister.




Glöm aldrig Björn Söderberg

 

Mördad av nazister, det är nu tio år sedan.

Just denna dag utspelade sig denna illgärning,

då Björn konsekvent och öppet agerat, medan

nazisterna så fegt utförde denna våldsgärning.

 

En man har dött, men kampen den fortsätter,

fastare, stadigare än någonsin, än något urberg.

Rasister, fascister och nazister jag ifrågasätter!

Och du! ...Glöm aldrig, syndikalisten Björn Söderberg...




Fri vers av Hawk
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-12 05:08



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!! Leve kampen mot dessa mörkerkrafter.
2009-10-19

  etthjärtaäralltidrött
Tack för påminnelsen. Visst lever hans minne.
2009-10-13

    ej medlem längre
Det är ju för sorgligt när sånt där händer.. illasinnade ointeligenta parasiter är dem nazisterna..
Bra text!
2009-10-12

  Mats Henricson
Ännu en Martyr för Socialismens Kamp mot Ondskan ! Vi ska ALDRIG glömma honom !
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk