Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-10-07)


Värmer och strålar

Vinden som viner
Regnet som piskar
Kylan som biter

är hon.

Men också
solen som värmer
väcker allt till liv
och strålar
löften till höger och vänster.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-07 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn