Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-10-07)


Hur?

Men hur kan något så starkt
vara så skört
så man inte törs andas
i det skimmer
hon lämnar efter sig
när hon går?




Fri vers av Stjärnregn
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-07 13:08



Bookmark and Share


  noname_realmind
Mmh... vilken skön bild!
2009-10-09

  Just Emotions
kanon!!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn