Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återblick av himlars hemlighet



långt hemifrån
med tankar som bränner
ett ensamt
fruset hjärta

någonstans fanns en källa
strömmande
klar
så impulsstyrd

dock finner skuggan
ett vackert ansikte
som smeker
framtidsådra

långt bort ifrån
ropar marken mitt namn
barndom
och kittlande skratt

någonstans finns ett eko
klingande
klar
så oplanerat

dock finner molnet
en säker position
som leker
minnenas tittut




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-07 22:11



Bookmark and Share


  Feminaz
Underbar:)
tyckte om... Dock finner skuggan ett vackert ansikte!
2009-10-10

  Larz Gustafsson VIP
"Det finns ett öga, som ivrigt spanar..."
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP