Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto:Anna-Sara Persson, Vilhelmina


nu är tiden för liten

det fanns en tid
då responsen klappade kind
och tidens öga
fokuserade på poeter
nu är himlen rund
och jag är stum
således även många andra

det fanns en tid
då glädjen applåderade själ
och dagens klocka
stannade väldigt ofta
nu är stjärnan skymd
och jag flyr rymd
nu knackar sällan vännen




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-08 18:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då...
Men nu klappar
jag på, hoppas
dörren öppnas
lite på glänt då...
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP