Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon

I morgon solens gryning
slår dagens nyfödda hjärta

Och det som igår var dött
är nu återfött

Männsikan vaknar med nytt ansikte
och ser ej längre igår
Försöker skapa himmelrike
på lilla jorden vår

Men när solen sakta faller ner
och stjärnorna börjar blänka
kräver själen mer och mer
utan att stanna och tänka

Har vi glömt en viktig regel?
med tiden krymper dagens hjärta
I månens vassa silver spegel
ser jag världens smärta




Fri vers av Edith_
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 20:31



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
den här var fin, väldigt fin rytm i dikten och ett viktigt budskap
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_