Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns alltd någon det är mest synd om

som livnär sig på sina problem

som en orkidé på en trädstam i regnskogen

Om just den stammen skulle falla

kan växten flyttas till ett annat träd

och växa där, finna skugga under lövverket

du har vant dig vid detta sätt att leva

utan problem inget liv min vän

Men jag har blommande orkidéer

i vackra krukor

i mitt fönster

som vetter mot öst

 




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind