Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Jag saknar dig

Så mycket

Jag är inte ensam

Men Du

Fattas mig ändå

Våren är så vacker nu

Den smärtar




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 1010 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-05 18:02



Bookmark and Share


  aol
,smärtsamt bränner dikten,
2013-07-01

  Quasimodo
Ger en fin och lite sorgsen känsla för det att vi alltid är ensamma i vad vi är och i saknaden för det vi kan vara, dela och komma nära varandra i det !!! Gillar !!!
2008-05-08

  Peter Stjerngrim VIP
Det smärtar att läsa dessa rader - känner igen känslan du förmedlar alltför väl ...
Den gör rätt ont mitt i allt det vackra som våren bjuder ...
2008-05-06

  friheten
Förstår din känsla.
Vackert skriven!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind