Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Sorgen är tung att bära

Men du kan bara sörja något
som skänkt dig glädje

Glädje och sorg
Som sol och regn

Sorgen är svart sammet
Den är värdig och allvarlig

Den är också vacker
då du bara känner sorg
för något vackert som varit
eller kunde varit

Om du vägrar känna sorgen
Du vill inte
törs inte
eller orkar inte

Då kan du heller inte minnas den glädje
Du en gång kände
För det du nu sörjer

Bär din sorg
och din glädje
med stolthet




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 1594 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-13 00:00



Bookmark and Share


  *maihe*
Otroligt vackert och sant. Känner så väl igen mig!
Tack!
2008-12-15

  Jack E. Gladh VIP
Välgörande beskrivning i mogna ordval.
2008-05-13

  friheten
Väldigt sant, specillt den dessa rader är så vacker beskrivet.

\"Bär din sorg
och din glädje \"
2008-05-13

  Nils Sondefors
Vackert, vemodigt, fint tolkat.
Starkt beskrivet.
Applåd!
2008-05-13

  LassO
Mycket vackert och sant, vem sörjer det man inte ville ha? Man sörjer de man älskar, de man saknar, de som är en förlust...
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind