Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggas

Ett hjärta som sjunger
Ett annat som stänger
Det kan bli för mycket
Och tårarna svalkar
en brinnande sorg




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-13 11:41



Bookmark and Share


  walborg
Starkt uttryck i de få raderna
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind