Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det yttre och själen

Lätt att sväva över havet
över äng i sol
känna att jag hittat något
lyckan eller meningen

Svårt att sitta, bara vara
tillsammans med mig
känna att jag är den rätta
och är ärlig mot mig själv




Prosa av Ewa Åkerlind
Läst 364 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-30 12:06



Bookmark and Share


  aol
Så berörande och igen kännande skaldat särskilt sista versen,
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind