Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Portkod - alltid öppet

Jag går ifrån dig
och du står där, lugn
Just nu finns inget
Vill hämta andan
***
Något har fångat mig
Ordlöst
Jag tappar förståndet
och andan
***
Kan inte sova
Det är hjärtat som sjunger
Du är så mild och mjuk
men starkare
Jag kan vila i dig






Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-27 21:11



Bookmark and Share


  walborg
Trygghet i att vara två med var sin identitet
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind