Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad

Ögon
Händer
Läppar
Passion

Glädje
Ömhet
Smakar
Melon

Avstånd
Trötthet
Vacklar
Försvann

***
Tillbaks
Känner
Motstånd

Jag säger farväl




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-22 18:59



Bookmark and Share


  walborg
Rik berättelse i få ord i rätt sekvens
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind